Det var en gång en desillusionerad och oromantisk singelpingla som trivdes mycket bra med livet i allmänhet och som ensamhushåll utan barn i synnerhet. En kväll utanför Zum Franziskaner yttrade hon den numera legendariska frasen ‘du behöver inte bjuda på sprit för att få hem mig’ till en manlig kollega och det blev början på ett väldigt utdraget kk-förhållande. Efter att ha tillbringat 3 veckor i varandras sällskap på roadtrip i västra U.S. insåg båda att det var inte förenligt med ett regelrätt kk-skap vilket komplicerade relationen så till den milda grad att den faktiskt tog slut.

Ungefär en höst och en halv vinter senare insåg de båda relationsanalfabeterna att de inte kunde leva utan varandra och blev ihop – på riktigt. Efter deras första officiella framträdande som seriösa [på en parmiddag där alla andra deltagare hade eller var med barn] blev den numera icke-singeln på tjocken [snacka om smittsam åkomma] vilket föranledde det nyblivna parets ihopflytt. 9 månader efteråt, en vecka efter utsatt tid, föddes det lilla gula barnet, Rookie Mom och Hönspappan.

Så kan det gå när en liten dysfunktionell familj bildas och de lever fortfarande förhållandevis lyckliga i synd så länge ingen av dem vill bli ensamstående förälder.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s