Så. Tillbaka till det normala efter min Första Riktiga Jobbresa [exkluderat en sommars hattande runt i Norden då jag insåg att konstant resande inte var eftersträvansvärt för varken mig själv eller den andra föräldern till mitt barn]. Veckan har varit all work och very little play så här kommer en liten resumé:

Efter arbetsdagen var det inte så mycket mer att göra än att äta middag och förbereda nästa dag. Har hunnit shoppa lite skor och Whole Foodspryttlar [höll mig dock från att köpa en endast hårprodukt efter förra resans balsambonanza]. På väg till flygplatsen hittade jag även små skates till det lilla gula barnet som fick åka med hem tillsammans med en väska för att få plats med allt.

I onsdags hade vi gemensam middag på Floridas äldsta restaurang Cap’s Place Island Restaurant där vi åt och drack gott och kände historiens vingslag [den amerikanska alltså].

Cap's Place

South Florida's premier waterfront restaurant – including cat jumping from roof

Jag har fått dagliga uppdateringar från Södermalmskvarten. Och FaceTime är ju aspraktiskt!

DLGB i Disney World-souvernir

Både bilder och filmer på det lilla gula barnet har skickats över Atlanten

Sammanfattningsvis en mycket trevlig vecka/resa med god mat och fint sällskap. Trots detta var det mer än skönt att komma hem igen.

Ankom Södermalmskvarten igår vid 0830, åt frukost och drog direkt på det lilla gula barnets träning. Därefter vidare på barnkalas på Andys Lekland. Trots att vi bara behövde lämna av och hämta upp höll jag på att bryta ihop fullständigt. Kvalar lätt in på Top 5 Least Favorite Places To Be.

I dag har jag invigt mina alldeles egna rullor. Både till tvättstugan och på träning.

DLGB tränar på sin derby stance

Det lilla gula barnet invigde också sina rullor så snart åker hon väl om morsan...

Annonser