Årets nyårsafton blev inte riktigt som vi tänkt oss. Först blev vi bjudna till en kompis som bor ute i ocivilisationen [ett dagsprojekt att ta sig dit om man inte har egen bil vilket inte tedde sig speciellt lockande och än mindre när vi blev informerade om att tillställningen var barnförbjuden och vi ämnade fira nyåret som den lilla dysfunktionella familj vi faktiskt är].

Tillslut förbarmade sig allrabästa J sig och bjöd med oss på fest hos deras vänner. Tyvärr halkade stackars J ned i toalettstolen med huvudet före vilket bidrog till att vi firade nyår med några vi knappt hade träffat samt andra helt nya bekantskaper. Vet att det finns människor som är enbart positivt inställda till dylika scenarion men för en halvautistisk retard är det en oerhörd social utmaning. Samtidigt var det inte alls lockande att bara sitta hemma och äta den förrätt vi skulle ha med oss till bjudningen.

Det blev en väldigt trevlig tillställning med mycket bubbel, god mat [fantastisk anka till huvudrätt] och en liten lekkamrat till det lilla gula barnet. På tolvslaget stod vi på gångbron över till Rålis, skålade, tittade på raketer och blev översnöade.

Tusen tack till det fina värdparet som bjöd in en liten lost dysfunktionell familj till nyårsfestligheter trots att vår koppling fick förhinder. Tack även till J och S för att ni så storsint delar med er av era vänner.

DLGB nyårsafton 2010

Det var så trevligt att jag nästan helt glömde bort att fota, här en lätt katatonisk unge som virar in sig i serpentiner långt efter tolvslaget

Annonser