Söndagens oförmåga att göra något utöver det mest basala [ta oss hem, hämta upp unge, äta junk] stod i direkt relation till hur fantastiskt lyckade lördagens festligheter blev.

Det lilla gula barnets farmor var snäll och kom till oss i ottan så att vi kunde bege mot Dalarna i vår pyttiga hyrbil. Vi inkvarterade oss på stället bröllopsfesten skulle hållas [mycket praktiskt], ett litet konferenshotell, idylliskt beläget alldeles vid vattnet.

Efter kyrklig vigsel [som jag måste erkänna var mycket stämningsfull] åkte vi tillbaka till hotellet för bubbelmingel i solsken.

Nygifta paret kommer ut från kyrkan

Fina S och M alldeles alldeles nygifta

Om personalen på stället kan sägas en hel del, vissa paralleller med Fawlty Towers-paret kunde dras och något ökad välvilja mot ett middagssällskap på 70 pers skulle önskas. Hönspappan var lite stissig och inte så kontaktbar inför sitt uppdrag som toastmaster. Har inte sett honom så nervös sedan han skulle döpa sitt gudbarn [way before vi hade fått unge kanske bör tilläggas]. Tycker han och hans toastmasterkollega gjorde en utmärkt insats och alla höll fina tal.

En mycket lyckad dag och kväll, trots oserviceminded personal, men tack vare alla deltagande och då främst brudparet  tackar ödmjukast för att jag fick komma!

Annonser